Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zoutman verruilt Haarlem nu al voor IJsselmeervogels


29 december 2009 - Het financieel geplaagde Haarlem moet per direct verder zonder haar trainer Jan Zoutman. De veertigjarige trainer is het met Zaterdag Hoofdklasser IJsselmeervogels eens geworden over een contract voor anderhalf jaar.

IJsselmeervogels nam vorige week contact op met de voormalig trainer van zondagclub Argon. Zoutman wilde echter pas in gesprek treden na goedkeuring van Haarlem. De ploeg uit de Jupiler League zit financieel in zwaar weer en stond open voor een vertrek van haar trainer, te meer omdat Ajax dan wellicht een nieuwe hoofdtrainer kan leveren.

Jan Zoutman krijgt bij IJsselmeervogels de taak de club naar de nieuw te vormen Topklasse te brengen. De eerste vier van de Zaterdag Hoofdklasse B verzekeren zich van die Topklasse en momenteel staat IJsselmeervogels op een derde plaats. De selectie van de 'rooien' is kwalitatief sterk genoeg om naar de Topklasse door te stoten en ook in die competitie volgend jaar een voorname rol te spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!