Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV en CSKA rond over Honda


30 december 2009 - VVV Venlo is het met de Russische topclub CSKA Moskou op hoofdlijnen eens over de transfer van Keisuke Honda. Hai Berden, voorzitter van VVV, bevestigde dat in Dagblad De Limburger.

"Er ligt een principeakkoord", zegt Berden in De Limburger. "De intentie van beide partijen is om eruit te komen. Het is nu enkel nog een kwestie van wat puntjes op de i zetten, wellicht dat dat morgen (vandaag, red.) al geregeld is. We zitten in ieder geval heel kort bij een transfer."

De onderhandelingen leken spaak te lopen op de standvastigheid van VVV aan de vraagprijs van 10 miljoen euro. CSKA Moskou wilde niet verder gaan dan 6 maar na de Kerstdagen zijn beide partijen opnieuw in gesprek getreden en zou er een akkoord zijn bereikt over een transfersom van 9 miljoen euro, een unicum in de clubhistorie van VVV.

VVV Venlo blijft een Japanse speler in de selectie houden ook als Honda vertrekt. Bij een vertrek van Honda komt Maya Yoshida de gelederen versterken. "In principe zijn we rond met hem, maar zijn komst hangt af van de transfer van Honda. Wachten op de finishing touch dus", aldus Berden.
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!