Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen aast op Zweedse middenvelder


30 december 2009 - SC Heerenveen zint niet langer op de komst van Robbie Wielaert naar Friesland. De Friezen twijfelen of Wielaert wel van toegevoegde waarde is voor het elftal. Ondertussen probeert men wel e Zweedse middenvelder Phillip Haglund van IF Brommapojkarna over te nemen.

Tot dusver deed SC Heerenveen al twee maal tevergeefs een bod op de 22-jarige middenvelder. Brommapojkarna verlangt een transfersom van 1 miljoen euro terwijl Heerenveen vooralsnog niet verder wil gaan dan 500.000 euro. Heerenveen heeft de hoop op de komst van de middenvelder echter nog niet opgegeven..

"We zijn aan het rondkijken voor versterkingen voor de verdediging en het middenveld", aldus directeur Yme Kuiper in gesprek met Voetbal International. "We willen geen transfer doen om alleen een gebaar te maken. Een nieuwe speler moet direct een kwaliteitsimpuls zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!