Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Adnan Barakat van Den Bosch naar FC Baku


30 december 2009 - Adnan Barakat verruilt per direct FC Den Bosch voor FC Baku, de club uit Azerbeidzjan kondigt de komst van de middenvelder aan op de eigen website inclusief een foto van hem in het shirt van de club.

De 27-jarige Barakat had nog een doorlopend contract bij FC Den Bosch, vermoedelijk dat de club een kleine transfersom heeft kunnen incasseren voor haar aanvoerder. Barakt tekende bij FC Baku een contract tot de zomer van 2012.

Barakat speelde in zijn loopbaan eerder voor NAC Breda, FC Eindhoven, Cambuur Leeuwarden en sinds 2008 voor FC Den Bosch waar hij dit seizoen zelfs aanvoerder was. Een buitenlands avontuur was bijzonder aantrekkelijk en Barakat besloot dan ook in te gaan op het aanbod van de tweevoudig kampioen van Azerbeidzjan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!