Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groot aantal clubs aast op Lestienne


31 december 2009 - Maxime Lestienne is een van de grootste Belgische talenten van het moment. De zeventienjarige aanvaller kent ook een transfervrije status vanwege de vereffening van Excelsior Moeskroen. Tientallen clubs azen op de handtekening van Lestienne, waaronder ook PSV.

"De voorbereiding op de terugronde start maandag, dus ik moetsnel beslissen", aldus ALestienne in gesprek met Het Nieuwsblad. Volgens de Belgische krant hebben Anderlecht, Club Brugge, Standard, PSV, Lille en Zulte Waregem concrete belangstelling. Ook Manchester United wordt met de speler in verband gebracht.

"Momenteel ben ik er echt nog niet uit, want ik heb keuze zat. Maar ik zou het liefst zo dicht mogelijk bij mijn familie blijven", door deze uitspraak lijkt Lestienne een buitenlands avontuur min of meer uit te sluiten hoewel Belgische media PSV nog altijd als een voorname kandidaat betitelen.

"De belangstelling is echt enorm en in deze periode van het jaar wordt het bijna ondraaglijk. Tientallen tussenpersonen hebben al contact opgenomen met mij over mogelijke interesse van ploegen. Mijn vader en ik weten niet meer wat we moeten denken over al die interesse. Op dit moment verwijzen we iedereen gewoon door naar mijn manager, Mikkel Beck."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!