Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koos Waslander nieuwe trainer DOVO


31 december 2009 - Koos Waslander is de nieuwe hoofdtrainer van Zaterdag Hoofdklasser DOVO uit Veenendaal. Waslander, voormalig oud-prof van onder andere NAC Breda, krijgt de taak om DOVO voor de Zaterdag Hoofdklasse B te behouden.

Waslander was eerder werkzaam als trainer van DOTO. In het betaald voetbal was Waslander werkzaam als assistent-trainer bij RBC Roosendaal en NAC Breda. De 52-jarige Waslander volgt Erik van der Meer op die eerder zijn contract in Veenendaal inleverde. DOTO gaat voor het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer voor de lange termijn.

DOVO kent een aantal bekende spelers in haar selectie. Bekende namen in de selectie zijn onder andere de ex-profs Casper Nelis, Bas Dreef en uiteraard Dennis Schulp. Toch staat DOVO nu op een zeer teleurstellende twaalfde plaats op de ranglijst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!