Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Den Bosch heeft vervanger Adnan Barakat binnen


31 december 2009 - FC Den Bosch en FC Baku werden het gisteren eens over een transfer van Adnan Barakat naar de kampioen van Azerbeidzjan. Ondertussen was FC Den Bosch al druk op zoek naar een vervanger van haar aanvoerder en heeft deze in Haarlem in de persoon vna Wilbert Kousemaker gevonden.

FC Den Bosch ontvangt naar verwachting enkele tienduizenden euro's aan transfersom voor Adnan Barakat die in de hoofstad van Noord-Brabant nog tot de zomer van 2010 vastlag. Directeur Fred van der Hoorn tegenover het Brabants Dagblad: "Gezien de ambities van de club zijn we de afgelopen dagen druk bezig geweest met een vervanger."

FC Den Bosch heeft al snel een vervanger van Barakat gevonden. Het is de aanvoerder van het financieel geplaagde HFC Haarlem, Wilbert Kousemaker. Vanwege de problemen is het de verwachting dat Haarlem haar aanvoerder transfervrij naar FC Den Bosch heeft laten verkassen. De 24-jarige Kousemaker tekende in Den Bosch een contract tot de zomer van 2011 en is de tweede persoon die Haarlem verlaat. Eerder verliet trainer Jan Zoutman Haarlem voor de amateurs van IJsselmeervogels.

Adnan Barakat speelde anderhalf jaar voor FC Den Bosch. De 27-jarige middenvelder kwma vorig siezoen veertien keer tot scoren en was ook verantwoordelijk voor een groot aantal assists. Dit seizoen was Barakat zelfs aanvoerder van de Bossche ploeg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!