Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV en CSKA eens over Honda


31 december 2009 - VVV Venlo heeft de transfer van Keisuke Honda naar CSKA Moskou bevestigd. De Japanse middenvelder is het zelf ook al eens geworden over een contract met de Russische topclub. Honda tekende in Moskou een contract tot de zomer van 2014 en zou VVV Venlo 9 miljoen euro hebbem opgeleverd.

VVV Venlo had eerder deze week al een principe-akoord bereikt met CSKA Moskou dat de knock-out fase van de Champions League wist te bereiken. "Het waren langdurige, maar zeer constructieve onderhandelingen tussen beide clubs en spelersmakelaar Kees Ploegsma. We zijn uiterst tevreden met het financiële resultaat, aangezien dit ons streefbedrag nagenoeg benadert", adldus voorzitter Haid Berden.

"Uiteraard zien wij Keisuke met lede ogen vertrekken, maar door deze transfer heeft VVV-Venlo een gezonde financiële basis gelegd voor de toekomst", aldus Berden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!