Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Real werkt mee aan transfer Van Nistelrooy


1 januari 2010 - Ruud van Nistelrooy kan in januari Real Madrid verlaten. De Koninklijke heeft de 33-jarige aanvaller toestemming gegeven om te gaan praten met andere clubs. Vermoedelijk keert Van Nistelrooy terug naar de Engelse Premiership.

Arsenal en Tottenham Hotspur hebben meer dan gewone belangstelling maar Liverpool zou de beste papieren hebben. Manager Rafael Benitez wil graag een extra aanvaller aan haar selectie toevoegen en denkt dat het koppel Torres - Van Nistelrooy dodelijk zal zijn.

Ruud van Nistelrooy voelt zelf ook wel iets voor een overgang naar Liverpool. De aanvaller wil graag weer aan spelen toekomen. Van the Man wil namelijk komende zomer deel uitmaken van het Nederlands Elftal op het Wereldkampioenschap in Zuid Afrika. Een overgang naar Engeland zouden zijn kansen drastisch doen stijgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!