Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Barcelona vanavond gratis en live op internet


2 januari 2010 - In de Spaanse Primera Division staan vandaag weer een aantal interessante duels op het programma die live en gratis op internet te bekijken zijn. Wat te denken van Valencia - Espanyol en FC Barcelona - Villarreal!

Unibet zendt vanaf dit seizoen de wedstrijden uit de Primera Division live en gratis uit op haar eigen website. Het enige wat je moet doen is je aanmelden voor Unibet en dat is gratis. Een weddenschap op een wedstrijd is niet verplicht maar maakt een duel natuurlijk wel een stuk spannender.

Vanavond om 18.00 trapt Unibet af met Valencia - Espanyol. Twee uur later staat FC Barcelona - Villarreal live bij Unibet op het programma. Kan FC Barcelona het zo succesvolle 2009 in 2010 direct een vervolg geven? Unibet sluit vanavond met het bijzonder interessante duel Atletico Madrid - Sevilla. Wellicht dat Sergio Aguero wel zijn laatste wedstrijd voor Atletico speelt gezien de interesse uit Engeland. Morgen(zondag) zendt Unibet nog onder andere Osasuna - Real Madrid uit.

Voor meer informatie: Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!