Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC hoopt op ruimte in begroting


18 juni 2003 - RKC Waalwijk probeert ruimte te maken op de begroting voor een aantal salarissen. Op dit moment is er volgend seizoen geen ruimte voor bijvoorbeeld Zeljko Petrovic en heeft men ook nog geen grote versterkingen gedaan. De Brabantse club hoopt dan ook zo snel mogelijk dat Van Loenhout er voor kiest om voor VVV te gaan spelen.

Van Loenhout kwam enkele seizoenen geleden over van RBC Roosendaal maar maakte de verwachtingen nooit waar. Van Loenhout is momenteel in onderhandeling met VVV Venlo over een twee-jarig contract, RKC stemt in met een transfervrije aftocht.

Een vertrekt van Van Loenhout zal voor RKC Waalwijk weer ruimte maken op de begroting. De ploeg van trainer Martin Jol hoopt ook dat Van Dinteren kiest voor een transfervrij status. Evenals Van Loenhout heeft ook Van Dinteren nog een contract tot volgend jaar zomer. De aanvallende middenvelder speelt momenteel op huurbasis voor Helmond Sport die nog vol in de race zijn voor promotie naar de Holland Casino Eredivisie. Helmond heeft al aangegeven graag eens met Van Dinteren om de tafel te gaan zitten.

Mochten beide spelers vertrekken dan lijkt er weer ruimte op de begroting te onstaan die door RKC dankbaar zal worden gebruikt. Zeljko Petrovic zou bijvoorbeeld op een of andere manier aan de club verbonden kunnen blijven mogelijk als speler / individueel trainer van spelers van het beloftenteam. Daarnaast kan RKC Waalwijk ook profiteren van de huidige transfermarkt door een interessante transfervrije speler aan te trekken.

Overigens reageert technisch directeur Marcel Brands vandaag in het Brabants Dagblad over de vermeende belangstelling van Feyenoord in verdediger Peter van de Berg : "Ze hebben bij mij ge´nformeerd of ik een spelersruil met Civard Sprockel zag zitten. Zonder geld erbij. Een belachelijk voorstel natuurlijk. Sindsdien heb ik niks meer gehoord." Aldus Brands.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!