Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente bijna rond met Javadov


2 januari 2010 - FC Twente staat op het punt zich te versterken met Vagif Javadov. De twintigjarige speler komt over van FK Qarabagh uit Azerbeidzjan, afgelopen jaar werd hij verkozen tot beste speler van dat land.

In Enschede ligt er voor Javadov een driejarig contract klaar. Beide partijen zijn nagenoeg met elkaar rond, FC Twente en Qarabagh kwamen eerder al tot overeenstemming. "Met Javadov zijn we er nagenoeg uit. Het komt wel goed", aldus Aldo van der Laan, technisch bestuurslid van FC Twente, tegenover De Telegraaf.

FC Twente ziet in Jagadov een mogelijke opvolger van Blaise N'Kufo die aan het einde van het seizoen stopt. De aanvaller was FC Twente opgevallen toen de Tukkers in de Europa League eerder dit seizoen Qarabagh troffen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!