Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo wil drie nieuwe spelers


2 januari 2010 - VVV Venlo verkocht nog net voor de jaarwisseling Keisuke Honda voor ruim 9 miljoen euro aan CSKA Moskou. Met de inkomsten wil VVV Venlo haar team op drie posities versterken. Een van de nieuwelingen is de Japanse verdediger Maya Yoshida die voor 2,5 seizoen door VVV is vastgelegd.

Al langer hing een dienstverband van Yoshida in Venlo in de lucht. De verdediger van Nagoya Grampus Eight zit dicht tegen een vaste plaats in de Japanse selectie aan en hoopt bij VVV Venlo deze stap ook te kunnen zetten. VVV Venlo hoopt naast Yoshida nog een Japanse speler aan te trekken. Een Japanse speler die met VVV Venlo in verband werd gebracht, Shinji Kagawa van Cerezo Osaka, is volgens de club niet in beeld.

Kagawa bezocht vorige maand nog Venlo. "Deze jongen is een groot talent, maar is nog niet klaar voor een overstap", aldus voorzitter Hai Berden in gesprek met De Telegraaf. Voor de positie van nummer tien, de natuurlijke opvolger van Honda, wil VVV Venlo een Europaan aantrekken die direct inzetbaar is.

VVV Venlo heeft door de transfer van Honda maar liefst negen miljoen euro getoucheerd en dat bedrag kan door prestatiebonussen nog verder oplopen. "Uiteraard zien wij Honda met lede ogen vertrekken, maar door deze transfer heeft VVV-Venlo een gezonde financiŽle basis gelegd voor de toekomst", aldus Berden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!