Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Oss trekt Johan Plat aan


3 januari 2010 - FC Oss heeft de derde versterking van de winterstop te pakken. De ploeg versterkte zich met aanvaller Johan Plat. De 22-jarige aanvaller komt over van FC Dordrecht en tekende in Oss een contract tot het einde van het seizoen. FC Oss heeft ook verdediger Ousmane Camara op proef.

De 22-jarige Plat was geen vaste waarde bij FC Dordrecht en wilde graag weer aan spelen toekomen. Door het noodgedwongen vertrek van Joel Tshibamba en Karim Fachtali was FC Oss nadrukkelijk op zoek naar een extra aanvaller en in de voormalig speler van FC Volendam en FC Zwolle heeft men die nu ook gevonden.

Naast Plat is ook de 26-jarige Ousmane Camara op proef. In het verleden kwam Camara uit voor de jeugd van Cambuur, Willem II en FC Eindhoven. De afgelopen siezoenen speelde hij bij de amateurs van SV Triborgh en later PSV. Mogelijk dat FC Oss ook met Camara in zee gaat.

FC Oss staat momenteel achttiende in de Jupiler League en wil degradatie naar de Topklasse vermijden. Eerder trok men al Rence van der Wal en Chris de Wagt op huurbasis aan, beide spelers komen over van Cambuur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!