Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Emanuelsson zeer teleurgesteld in Ajax


3 januari 2010 - Urby Emanuelsson is 'zeer teleurgesteld' over de aanbieding die Ajax hem heeft gedaan om het nog tot de zomer van 2011 lopende contract open te breken en te verlengen.

"Urby wil graag dat Ajax straks wat aan hem verdient," aldus de zaakwaarnemer van Emanuelsson, de heer Berkleef tegenover Sportweek. "Maar tijdens de eerste gesprekken zijn we er totaal niet uitgekomen. Het aanbod dat Ajax heeft gedaan is zo belachelijk dat we denken dat we er überhaupt niet gaan uitkomen. Dat is jammer. Urby denkt altijd aan anderen. Maar soms moet je ook aan jezelf denken."

Akkoord

Ajax bevestigt dat de gesprekken hebben plaatsgevonden. De club verwacht in het eerste kwartaal weer met Berkleef en Emanuelson rond de tafel te gaan zitten en hoopt dan alsnog tot een akkoord te komen over een nieuw contract.

''Ajax wil graag verder met hem'', aldus een woordvoerder.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!