Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV zet Nilis in om Lestienne binnen te halen


4 januari 2010 - PSV heeft haar zinnen gezet op Maxime Lestienne. Door de vereffening van Excelsior Moeskroen is het zeventienjarige talent transfervrij en de clubs staan dan ook in de rij. In een charme-offensief heeft PSV nu Luc Nilis ingezet.

Luc Nilis, voormalig speler en momenteel scout van PSV, heeft Lestienne in zijn ouderlijk huis bezocht om te praten over zijn toekomst. Het talent wil voorlopig nog niet te beslissen maar lijkt te gaan kiezen tussen Anderlecht, Club Brugge en PSV.

"Ik wil snel beslissen om de voorbereiding met mijn nieuwe club normaal te kunnen starten", aldus Lestienne in gepsrek met de Belgische krant Het Nieuwsblad. Bij PSV ziet men in Lestienne op termijn te opvolger van Balasz Dsudszak.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!