Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wotte in gesprek met Universitatea Craiova


4 januari 2010 - Mark Wotte gaat mogelijk aan de slag in de Roemeense competitie. Universitatea Craiova is op zoek naar een nieuwe trainer en werd al met Wotte in verband gebracht. Van een akkoord is volgens de Roemeense club nog geen sprake.

Volgens Roemeense media is Mark Wotte een van de vier kandidaten om aan de slag te gaan bij Universitatea Craiova. Wotte, voor het laatst actief bij het Engelse Southampton, zou al met de clubleiding gesproken hebben. Momenteel bezet Universitatea Craiova de veertiende plaats in de Roemeense competitie. Eerder was Wotte onder andere werkzaam als coach van Jong Oranje, FC Den Bosch, RKC Waalwijk en als technisch directeur van Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!