Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anduele Pryor verlaat Vitesse voor Roeselare


4 januari 2010 - Anduele Pryor speelt de komende maanden op huurbasis voor het Belgische KSV Roeselare. De 24-jarige speler kwam bij Vitesse nauwelijks aan spelen toe en mocht dan ook uit Arnhem vertrekken.

In het seizoen 2006-2007 maakte Pryor zijn debuut in het eerste elftal van Vitesse, de aanvaller zou in zijn eerste seizoen 30 keer in actie komen en 5 maal tot scoren komen. De afgelopen seizoenen kwam Pryor veel minder aan pelen toe en dit jaar werd er zelfs nog helemaal geen beroep op hem gedaan.

Trainer Theo Bos tegenover De Gelderlander "Anduele zat op een dood spoor bij Vitesse. Ook na de winterstop zou hij waarschijnlijk niet of nauwelijks aan spelen toekomen. Dan is het beter dat hij ergens anders voor zijn kans vecht."

Pryor keert niet meer terug bij Vitesse. De aanvaller heeft een aflopend contract wat sowieso niet verlengd zou gaan worden. De komende maanden kan de speler zich dus in de kijker spelen bij Roeselare.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!