Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dembele wil AZ nog deze maand verlaten


4 januari 2010 - Moussa Dembele hoopt nog deze maand AZ te verruilen voor een buitenlandse club. De Italiaanse Serie A lonkt nadrukkelijk, zo meldt zijn zaakwaarnemer Patrick Vervoort. "Op een gegeven moment heb je een andere omgeving nodig."

De 22-jarige aanvaller is al door zijn zaakwaarnemer Patrick Vervoort gekoppeld aan de Italiaanse voetbalmakelaar Gabriele Savino. De Italiaan heeft op zijn beurt de Belgisch international al aangeboden bij een groot aantal clubs uit zijn land waaronder ook Juventus en AC Milan.

"In de zomer heeft hij hem ook al aangeboden en onlangs is dat opnieuw gebeurd. Maar er is momenteel niks concreet," aldus Vervoort in de nieuwste uitgave van Sportweek. Afgelopen zomer klopte Genoa tevereefs bij AZ aan. Ook Chelsea, Tottenham en Sevilla hadden interesse maar ook deze clubs is opgevallen dat Dembele niet bezig is aan zijn sterkste seizoen.

Vervoort denkt toch dat het tot een transfer kan komen. "Als de voorwaarden gunstig zijn, zal AZ wel willen meewerken. Ze zullen in elk geval iets soepeler zijn dan in de zomer, toen AZ met het oog op de Champions League niemand wilde laten vertrekken. Zelf ziet Moussa een transfer nog steeds zitten. Hij wil een volgende stap zetten. Als je een bepaalde periode bij een club zit, heb je op een gegeven moment een andere omgeving nodig. Moussa is bezig aan zijn vierde seizoen in Alkmaar en dat geldt dus ook voor hem."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!