Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw kijkoperatie voor Petö


5 april 2004 - NAC middenvelder Tamás Petö blijft problemen hebben met zijn knie. Morgen ondergaat de Hongaarse middenvelder een kijkoperatie om te kijken hoeverre de vorig seizoen nog gerepareerde kruisband beschadigd is, zo meldt NAC.nl. De middenvelder raakte in het duel PSV - NAC na een overtreding opnieuw geblesseerd.

Volgens orthpaedisch chirurg en hoofd van de medische staf van NAC, de heer Alex Fiévez zijn er betreft de knie van de middenvelder drie opties: "De voorste kruisband bestaat uit twee strengen: één daarvan is afgescheurd, zo is gebleken uit een vorige week verrichte MRI-scan. Nu kan het zijn dat die andere streng én de omliggende spieren zó sterk zijn dat we niks hoeven te doen en dan kan Tamás gewoon verder gaan met revalideren. Het kan ook zo zijn dat de streng té zwak is en dan zullen we die gaan verstevigen. In het geval dat het er écht niet goed uitziet gaan we de kruisband opnieuw reconstrueren. Hoe dan ook gaan we die knie morgen repareren, indien tenminste blijkt dat dat noodzakelijk is." (NAC.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!