Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax stuurt Spijkerman naar Haarlem


5 januari 2010 - Hennie Spijkerman is de nieuwe trainer van HFC Haarlem. De 59-jarige oefenmeester komt over van Ajax dat een samenwerkingsverband met de Jupiler League club heeft.

Dit seizoen bekleedde Spijkerman de functie van scoutingcoördinator bij Ajax. In het seizoen 2006 was Spijkerman nog assistent-trainer van Ajax, na de komst van Marco van Basten in 2008 werd hij weggepromoveerd naar de scouting. Spijkerman was eerder actief als hoofdtrainer van VVV Venlo, FC Emmen en FC Zwolle.

Hennie Spijkerman volgt bij Haarlem de naar IJsselmeervogels vertrokken Jan Zoutman op. Spijkerman krijgt als taak Haarlem te behouden voor de Jupiler League. Het blijft echter de vraag of Haarlem in financieel opzicht het lopende seizoen wel kan afmaken. Naast Zoutman vertrok vorige maand ook al aanvoerder Wilbert Kousemaker.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!