Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Clubs bevestigen verhuur Daley Blind


5 januari 2010 - Daley Blind maakt het seizoen zoals verwacht op huurbasis af bij FC Groningen. Beide clubs maakten vandaag het nieuws bekend. Het zat er al enige tijd aan te komen nadat vorige week er al de nodige berichten in de media opdoken.

De negentienjarige middenvelder maakt het seizoen dus af in FC Groningen. Blind kwam dit seizoen onder Martin Jol nog niet in competitieverband in actie, vorig seizoen mocht hij vijf keer optreden in competitieverband. Bij Ajax heeft Daley Blind nog een contract tot de zomer van 2013.

Daley Blind `FC Groningen is een goede club. Ze hebben een mooi stadion en een grote en trouwe groep supporters. Om te wonen lijkt Groningen me ook een leuke stad. Ik denk dat het een goede keuze is om me aan te laten verhuren. Ik speel al vanaf mijn zevende bij Ajax, dus ik moest er best even over nadenken. Het is nu aan mij om te laten zien dat ik het niveau van de eredivisie aan kan. Ik wil me verder ontwikkelen en dat kan beter bij FC Groningen dan bij Ajax, waar ik weliswaar bij het eerste trainde, maar mijn wedstrijden voornamelijk bij Jong Ajax speelde.´

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!