Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Luijckx verruilt AZ voor NAC Breda


5 januari 2010 - Kees Luijckx vervolgt zijn loopbaan in de zomer bij NAC Breda. De middenvelder, die ook in de verdediging uit de voeten kan, wist bij AZ het nimmer tot een vaste waarde te schoppen.

De voormalig jeugdinternational had in Alkmaar een aflopend contract en daar weet NAC Breda nu van te profiteren. Luijckx zal komende zomer transfervrij de overstap maken en voor drie jaar te tekenen. In totaal speelde de 23-jarige middenvelder achttien duels in het eerste elftal van AZ. Tussen 2006 en 2008 werd Luijckx verhuurd aan Excelsior.

"Luijckx is een multifunctionele speler die we al een een jaar of twee in het vizier hadden", aldus technisch directeur Earnest Stewart van NAC Breda. "Kees kan centraal in de verdediging uit de voeten, maar ook rechts of controlerend op het middenveld. Hij heeft bovendien een uitstekende vrije trap, dus dat is nog eens een plus. Alles bij elkaar genomen is het een jongen die past bij NAC Ún bij onze visie op voetbal."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!