Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord voorlopig zonder Leerdam


5 januari 2010 - Kelvin Leerdam is getroffen door een beginnende trombose in zijn linkerbeen, zo meldt Feyenoord op haar eigen website. De negentienjarige verdediger van Feyenoord moet voorlopig zes weken rust houden.

Leerdam heeft de trombose opgelopen tijdens zijn vliegreis naar Zuid Afrika tijdens de afgelopen kerstvakantie. "Dit is hartstikke vervelend, vooral voor Kelvin maar ook voor Feyenoord", aldus zijn trainer Mario Been op de website van Feyenoord. "Hij is een belangrijk onderdeel van de ploeg, maar zijn gezondheid staat voorop."

De speler is dit seizoen door de blessure van Dani Fernandez uitgegroeid tot een basiskracht. Feyenoord zal de opgevallen positie voorlopig invullen met eigen spelers. "In eerste instantie zullen jonge jongens als Schenkeveld en De Vrij het gat op moeten gaan vullen, maar we beraden ons op andere oplossingen", aldus Been.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!