Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ter Heide maakt seizoen af bij Emmen


5 januari 2010 - Ruud ter Heide maakt het seizoen af bij FC Emmen. De aanvaller maakt de overstap vanuit Leewarden want bij Cambuur kwam Ter Heide nauwelijks meer aan spelen toe. Ter Heide moet FC Emmen nu zien te behouden voor de Jupiler League.

Ter Heide verloor dit seizoen de concurrentiestrijd van Mark de Vries, Cambuur was bereid mee te werken aan een vertrek van de aanvaller naar FC Emmen. Bij die club vervangt hij de Braziliaanse aanvaller Pedro Beda die het in Emmen zich onmogelijk had gemaakt door veelvuldig de regels aan zijn laars te lappen. Beda werd uiteindelijk teruggestuurd naar SC Heerenveen. Het is al de tweede speler die de overstap maakt van Cambuur naar Emmen, eerder deed verdediger Sander Fischer dit ook al.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!