Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Liverpool denkt na over bod op Babel


6 januari 2010 - Liverpool lijkt bereid na te denken over het aanbod van Birmingham City voor Ryan Babel. Birmingham City zou een bedrag van ongeveer 9,5 miljoen euro hebben geboden terwijl Liverpool eerder dacht aan een bedrag van 13 miljoen euro.

"We weten dat Liverpool serieus wikt en weegt over het bedrag van Birmingham, maar we gaan pas over een transfer nadenken als de clubs een akkoord hebben", aldus Babel's zaakwaarnemer Winny Haatrecht tegenover De Telegraaf. Haatrecht is sowieso voorzichtig. "Ik heb alle geïnteresseerden doorgestuurd, waarna vijf of zes clubs zich bij Liverpool hebben gemeld. Maar geen van hen kwam eruit."

De vraag is of Babel Birmingham City wel ziet zitten. "In algemene zin kan ik zeggen dat Ryan wil slagen bij Liverpool. Maar als men op Anfield Road tot de conclusie komt dat het beter is dat hij vertrekt, zullen we ons moeten verdiepen in een mogelijk volgende hoofdstuk. Dan kijken we wat de opbouw van de selectie is, wat de perspectieven voor de club en Ryan zijn en volgt een gesprek met de manager."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!