Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Koning maakt seizoen bij FC Oss af


6 januari 2010 - Hans de Koning blijft voorlopig aan als trainer van FC Oss. Aanvankelijk was het idee dat De Koning in de winterstop zijn taken zou overdragen aan diens assistent Dirk Heesen. De Koning zou zich vervolgens helemaal kunnen richten op de functie va technisch manager.

Gelet op de huidige positie in de Jupiler League, FC Oss staat achttiende, is in goed overleg besloten dat De Koning het seizoen in Oss zal maken. In de zomer wanneer in de ogen van de club FC Oss hopelijk is behouden voor de Jupiler League dan kan Heesen het stokje overnemen.

De afgelopen seizoenen baarde FC Oss met een beperkte middelen opzien door een aantal malen de playoffs te bereiken. Dit seizoen presteert FC Oss bijzonder wisselvallig mede door een groot aantal blessures. Tevens werd er tussentijds afscheid genomen van Tshibamba, Fachtali en Lip. Met een aantal versterkingen wil FC Oss het tij doen keren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!