Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord test Bandjar als rechtsback


6 januari 2010 - Door de acute problemen op de rechtsbackpositie test Feyenoord de komende periode Sigourney Bandjar van Excelsior. Dani Fernandez staat vanwege een knieblessure langdurig buitenspel en Kelvin Leerdam moet in ieder geval zes weken rust houden vanwege trombose in zijn linkerbeen.

Bandjar krijgt nu de kans in de komende oefenwedstrijd(en). In samenspraak met Excelsior is het mogelijk de verdediger over te hevelen naar Rotterdam-Zuid. In het kader van de samenwerking tussen beide clubs trainde Bandjar eerder dit seizoen evenals bijvoorbeeld Kermit Erasmus al enkele malen mee met de selectie van Mario Been.

Feyenoord heeft op dit moment voor de rechtsback-positie enkel nog de beschikking over de A-junioren Bart Schenkeveld en Stefan de Vrij. Beide zijn talentvol, hebben hun debuut al gemaakt maar Been wil ook enige zekerheid inbouwen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!