Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II verbant Kargbo naar beloften


6 januari 2010 - Ibrahim Kargbo is voorlopig uit de selectie van Willem II gezet. De middenvelder uit Sierra Leone heeft zich na zijn kerstvakantie niet meer gemeld in Tilburg.

Willem II meldt op haar eigen website dat het Kargbo geen toestemming heeft gegeven om later terug te keren, zodoende is de speler tot nadere orde verbannen naar de beloften. Niet alleen Kargbo zit bij de beloften ook George Mourad en Josimar Lima zijn definitief naar Jong Willem II geplaatst. "Voor Mourad geldt dat hij op dit moment uit kijkt naar een andere club waar hij zijn carrière kan voorzetten", aldus technisch directeur Henry van der Vegt.

"We zouden Josimar Lima graag willen verhuren aan een andere club om hem meer speelminuten op te laten doen. Het zou voor hem de ideale manier zijn om zich door te ontwikkelen", aldus Van der Vegt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!