Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV grijpt naast Maxime Lestienne


6 januari 2010 - Ondanks verwoede pogingen van PSV om Maxime Lestienne bij Excelsior Moeskroen op te halen heeft de talentvolle Belg gekozen voor Club Brugge. Het Belgische Sporza meldt dat op haar website.

Maxime Lestienne stond in de belangstelling van een groot aantal clubs uit heel Europa, waaronder ook een aantal Engelse grootmachten. Al snel werd duidelijk dat Lestienne echter zou kiezen tussen Anderlecht, Club Brugge en PSV. Om Lestienne positief te beïnvloeden zette PSV zelfs haar oud-speler en huidig scout Luc Nilis in om hem thuis te bezoeken.

Het mocht niet baten volgens Sporza. De aanvaller heeft gekozen voor een Belgische topclub in de vorm van Club Brugge. De aanvaller kon transfervrij de overstap maken naar andere clubs vanwege het faillissement van Excelsior Moeskroen. De taak is nu aan Adri Koster om de pas zeventienjarige Maxime Lestienne verder te kneden en gereed te maken voor de Europese (sub)top.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!