Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Inter wil Marko Arnautovic behouden


7 januari 2010 - Marko Arnautovic maakt ondanks eerdere berichten het seizoen af in Milaan bij Inter. In de eerste seizoenshelft kwam de speler die gehuurd wordt van FC Twente niet in actie, de Oostenrijkse aanvaller maakte afgelopen woensdag echter zijn debuut in het eerste elftal van Inter en nu wil hij knokken voor zijn kansen.

Arnautovic wil knokken voor een echte kans nu de aanvaller zijn eerste invalbeurt heeft gekregen. Woensdag mocht hij enkele minuten voor tijd invallen tegen Chievo Verona, het was de bevestiging dat Arnautovic op de goede weg is. Eerder laakte coach Jose Mourinho nog zijn discipline zo noemde de Portugees de aanvaller een 'klein kind'.

Rob Groener, zaakwaarnemer van de international: "Ze zien dat Marko veel dingen oppakt. Marko moet zich op zijn beurt nog professioneler gaan opstellen. Hij moet echt gaan laten zien wat hij kan. Dat heeft hij woensdag tijdens zijn debuut in de Serie A tegen Chievo Verona ook al gedaan. Hij speelde erg goed."

Eerder leek het erop dat Twente hem wellicht zou terug laten keren in Enschede, dat is nu niet het geval. "Voor FC Twente verandert er niks", aldus een woordvoerder van FC Twente. "Marko is voor een jaar verhuurd aan Inter. Die club bepaalt dus wat er met hem gebeurt. De situatie blijft nu zoals hij was."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!