Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Oss zoekt samenwerking in Turkije


8 januari 2010 - FC Oss zal haar rugsposor MTC Groep koesteren. De Turkse eigenaren deden de club uit de Jupiler League al een trainingskamp cadeau en wil nu ook onderzoeken of FC Oss kan gaan samenwerken met een club uit de hoogste afdeling van Turkije.

Gisteren in het Topkapi-hotel onthulden Hamza en Ozcan Goktepe hun plannen met FC Oss. 'We willen een flinke bijdrage leveren om het betaald voetbal voor Oss te behouden en verder uit te bouwen. Op de korte termijn houdt dat in dat - mocht de selectie na deze trainingsstage nog te smal blijken - we willen participere in het aantrekken van nog meer spelers.' FC Oss won gisteren haar oefenduel tegen WKE met 1-0 door een goal van nieuweling Johan Plat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!