Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

LRC vind in Ruud Heus nieuwe trainer


9 januari 2010 - Zaterdag Hoofdklasser LRC Leerdam werd geconfronteerd met het vertrek van Michel Langerak naar streekgenoot en rivaal Kozakken Boys aan het einde van het lopende seizoen. De ploeg heeft inmiddels een vervanger binnen, het gaat opnieuw om een oud-prof namelijk Ruud Heus.

In zijn actieve loopbaan kwam Heus slechts uit voor twee clubs: AZ en Feyenoord. De voormalig linksback coachte vervolgens verschillende teams en is momenteel trainer van de A1 en assistent-trainer van Gert Kruys bij FC Dordrecht.

Nu gaat de inmiddels 48-jarige Heus aan de slag bij LRC Leerdam. In eerste instantie heeft hij bij de zaterdag hoofdklasser een contract getekend voor een jaar maar LRC Leerdam heeft een optie voor nog eens een seizoen. Heus zal zich in Leerdam niet enkel bemoeien met het eerste elftal maar men onderzoekt een eventuele rol binnen de jeugdopleiding.

Heus op de website van LRC: "Ik ken de vereniging niet goed, wel een beetje. Met de jeugd van Dordrecht speelden we in de aanloop naar dit seizoen nog een vriendschappelijk duel in Leerdam waarbij ik een stukje van de bekerwedstrijd tegen Schelluinen heb gezien, al was dat maar toevallig. Via het circuits hoor je dan dat de vereniging een trainer zoekt en zo kom je in beeld. De eerste kennismaking was een oriënterend gesprek. Een goed gesprek waar ik een positief gevoel aan overhield. Meestal neem ik beslissingen op intuïtie en die was na het eerste gesprek goed. Daarna volgde een tweede gesprek en vrijdagavond 8 januari hebben we het definitief afgerond."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!