Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Beloftencompetitie blijft ongemeen spannend


5 april 2004 - De spanning blijft groot in de beloftencompetitie, want ook na vandaag blijft het verschil tussen Feyenoord en Ajax klein. Feyenoord verloor vandaag op eigen veld met 1-0 van PSV, Ajax ging in Alkmaar fors onderuit tegen AZ. Op doelsaldo leiden de Amsterdammers nog altijd. Het enige verschil is echter dat regerend kampioen SC Heerenveen nu op verliespunten de koploper is.


Ajax verloor met maar liefst 5-1 bij AZ. Ondanks de aanwezigheid van onder meer Stekelenbug, Yakubu en Culina was Ajax vandaag niet in staat tot grote daden. Het duel wat werd geteisterd door harde regenbuien werd na negentien minuten geopend door een benutte penalty van Alair Cruz Vicente.

1-0 was ook de ruststand. In de tweede helft liep AZ uit naar een 3-0 voorsprong door doelpunten van Van der Woude en Huysegems. Thomas Vermaelen scoorde voor Ajax nog tegen, maar daarna was het weer AZ. Opnieuw Stein Huysegems en later nog Arjan van Langen.

Jong Feyenoord had door het verlies van Ajax goede zaken kunnen doen in de strijd om de titel, maar Jong Psv, kortgeleden nog verslagen in de beker, was met 0-1 te sterk. Heerenveen kwam vandaag niet aan spelen toe. (met dank aan http://www.fr-fans.nl/)

Maandag:
AZ 5 Ajax 1
RKC Waalwijk 0 Vitesse 3
FC Twente 2 Excelsior 2
Willem II 0 NAC Breda 5
Feyenoord 0 PSV 1 ('81 Janssen)

Donderdag:
Vitesse - PSV
FC Utrecht - AZ

De stand:
Ajax 20-43
Feyenoord 20-43
sc Heerenveen 19-41
Volendam 19-25
FC Utrecht 18-24
PSV 19-24
FC Twente 20-24
RKC Waalwijk 21-24
Excelsior 20-22
Vitesse 18-20
AZ 19-19
Willem II 20-19
NAC Breda 19-17Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!