Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Primera Division live op internet


10 januari 2010 - Het is koud, het sneeuwt en geen voetbal in Nederland. Er is een oplossing om die problemen te verzachten. Kijk op internet live en gratis naar wedstrijden uit de Spaanse Primera Division met vandaag onder meer duels van Valencia, FC Barcelona en Real Madrid.

In Spanje speelt men op zondagen om 17.00, 19.00 en 21.00 uur om zo veel mogelijk wedstrijden voor de neutrale fan aan te bieden. Unibet zendt alle wedstrijden live en gratis uit op internet. Voor 17.00 staan vandaag onder andere Xerez - Valencia en Espanyol - Real Zaragoza op het programma.

Real Madrid neemt het om 19.00 uur op tegen Mallorca, de Koninklijke speelt thuis met waarschijnlijk weer een basisplaats voor Rafael van der Vaart. Om 21.00 uur is het tot slot de beurt aan FC Barcelona dat op bezoek zal gaan in het zonnige Tenerife.

Alle wedstrijden uit de Spaanse Primera Division worden live en gratis op internet uitgezonden. Het enige wat je daarvoor moet doen is lid te worden van Unibet. Een weddenschap is niet verplicht maar maakt het kijken van een wedstrijd extra spannend.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!