Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Javadov definitief naar binnen


11 januari 2010 - FC Twente heeft Vagif Javadov definitief binnen. De twintigjarige aanvaller meldde zich vandaag in Enschede en zette zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2013. Javadov werd onlangs verkozen tot beste speler van Azerbeidzjan en stond ook in de belangstelling van een aantal Russische clubs.

De aanvaller viel de technische leiding van FC Twente op in een onderling duel in het kader van de Europa League tegen FC Qarabagh. Opvallend is de overgang wel. Javadov is de eerste speler uit Azerbeidzjan die zijn geld gaat verdienen in West-Europa.

"Hij is een speler die op alle posities in de aanval uit te voeten kan", aldus trainer Steve McClaren op de website van FC Twente. "Elke wedstrijd die hij dit seizoen in actie komt, is mooi meegenomen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!