Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Blessure Piet Velthuizen valt mee


11 januari 2010 - De blessure die Piet Velthuizen opliep blijkt na een second opinion dan toch mee te vallen. De doelman werd vandaag in het ziekenhuis onderozcht door clubarts en orthopedisch chirug Hans Frejlach

In het ziekenhuis van Zutphen werd duidelijk dat de diagnose van de Turkse arts die Velthuizen vorige week onderzocht niet klopt. De Turkse arts constateerde een scheurtje in het kapsel van de knie.

Na het bekijk van het gewricht in combinatie met een MRI-scan is duidelijk dat het allemaal wel meevalt. Velthuizen mag al snel weer zijn kniegewricht weer gaan optrainen. Afhankelijk van eventueel klachten is Velthuizen mogelijk zelfs inzetbaar in de derby tegen NEC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!