Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook FC Twente meldt zich voor Tim Cornelisse


6 april 2004 - Niet alleen NAC heeft interesse in Tim Cornelisse. De Gelderlander meldt vandaag dat ook FC Twente zich heeft gemeld voor de aanvoerder van Vitesse. Geen van beide clubs heeft tot dusver een bod uitgebracht op de verdediger. Cornelisse heeft in Arnhem nog een contract tot en met volgend jaar zomer (2005), wil Vitesse nog iets aan hem verdienen dan zal de speler moeten worden verkocht.

De 26 jarige Cornelisse wees enkele weken geleden nog een nieuw contract bij Vitesse af. De Arnhemse club wilde de speler graag langer aan de club binden maar wel tegen lagere salarisvoorwaarden. Bij FC Twente zou Cornelisse de opvolger moeten worden van Chris van der Weerden die zijn aflopende contract nog altijd niet heeft verlengd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!