Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VI: Transfer Bosschaart - Feyenoord bijna rond


7 april 2004 - Feyenoord denkt, volgens de papieren versie van Voetbal International, deze week de onderhandelingen met FC Utrecht af te ronden over de transfer van Pascal Bosschaart. De verdediger/middenvelder zal een meerjarig contract tekenen bij de club waar hij zijn carrière begon. Naar verluidt ontvangt FC utrecht rond een miljoen euro voor Bosschaart.

Als deze berichten echt waar zijn, is er eindelijk een einde gekomen aan alle onderzekerheid. Feyenoord heeft volgens Voetbal International vier pogingen gedaan om Bosschaart aan te trekken. Naast de Rotterdammers hadden PSV en Aston Villa concrete interesse. Bosschaart wilde echter alleen maar naar Feyenoord. De speler had in Utrecht nog een contract tot volgend jaar zomer (2005) en zou anders dus transfervrij naar Rotterdam zijn vertrokken.

Nu is het natuurlijk de vraag of dit het bericht is waar Johan Derksen afgelopen maandag in het RTL 5 programma Voetbal Insite op doelde: een (top)transfer bij Feyenoord. Feyenoord zou een dag later in de eigen Feyenoord krant deze transfer exclusief bekend maken, de krant zou echter pas een week later verschijnen (volgende week woensdag). (www.fr-fans.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!