Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gentenaar twijfelt over langer verblijf NEC


7 april 2004 - Dennis Gentenaar zal zijn contract bij NEC voorlopig niet verlengen. De 28 jarige doelman kreeg enkele weken geleden een nieuwe verbintenis aangeboden, Gentenaar heeft echter nog geen beslissing gemaakt over deze aanbieding. De doelman heeft in Nijmegen nog een contract tot en met de zomer van 2005. Gentenaar is bezig aan zijn negende seizoen in de selectie van NEC.

"Ik heb goed nagedacht, maar wil liever nog niets tekenen. Wil je als keeper ooit nog iets anders dan is het verstandig om transfervrij te zijn. Dat ben ik na volgend seizoen.", aldus de keeper in dagblad De Gelderlander. Gentenaar benadrukt overigens dat hij het erg goed naar zijn zin heeft bij NEC: "Misschien dat ik later beslis alsnog bij NEC te blijven."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!