Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht en Fortuna nog altijd niet eens over Rajcomar


7 april 2004 - FC Utrucht en Fortuna Sittard zijn het nog altijd niet eens over een mogelijke overgang van Prince Rajcomar naar de Holland Casino Eredivisie club, zo meldt RTV Utrecht. Rajcomar had in Limburg een aflopend contract, maar door een optie te lichten in zijn contract zal Rajcomar nog zeker twee seizoenen onder contract staan bij Fortuna Sittard.


FC Utrecht heeft inmiddels al een eerste bod gedaan op de speler, dat is door Fortuna Sittard inmiddels al afgewezen. Fortuna Sittard zou al zijn gezakt met de vraagprijs. Volgens FC Utrecht is er nog een verschil van vraag en aanbod van 150.000 euro, dat vindt de club te veel.

Overigens heeft Said Boutahar een contractaanbieding van FC Utrecht naast zich neergelegd. De middenvelder van RKC Waalwijk heeft een aflopend contract en verscheidene clubs dingen naar zijn handtekening. Volgens RTV Utrecht vraagt Boutahar's zaakwaarnemer het dubbele van wat FC Utrecht tot dusver heeft geboden aan Boutahar.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!