Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Väyrynen weet niets van interesse Italiaanse topclubs


7 april 2004 - Mika Väyrynen gaat er voorlopig vanuit dat hij ook volgend seizoen onder contract staat bij SC Heerenveen. Eerder deze week werd de naam van de Finse middenvelder in verband gebracht met clubs als AC Milan, Inter Milan en Juventus. Al eerder werd bekend dat Feyenoord en PSV de speler volgen. De Finse middenvelder heeft daar volgens eigen zeggen zelf nog niets van gemerkt.


,,Belangstelling van Juventus, AC Milan, Inter Milaan? Allemaal geruchten. Mijn zaakwaarnemer heeft nog niets concreets binnen, geen aanbieding, geen uitnodiging voor een gesprek, niks'', zegt Väyrynen woensdag in de Leeuwarder Courant.

Het huidige contract van de middenvelder loopt af in 2006. De Fin ligt overigens momenteel met griep in bed en moet minstens twee dagen rust houden. De speler gaat er zelf vanuit dat hij op tijd fit is voor de wedstrijd van Heerenveen tegen FC Utrecht, aanstaande zaterdag. (www.abelenstra.com)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!