Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Prima loting voor Nederlands Elftal


7 februari 2010 - In de Poolse hoofdstad Warschau is vandaag geloot voor de kwalificatiereeks voor het Europees Kampioenschap van 2012. Het Nederlands Elftal heeft op papier een prima loting maar dat kon ook verwacht worden met de status als groepshoofd.

Oranje lijkt samen met de Scandinavische landen Zweden en Finland moeten gaan kijken wie groepswinnaar gaat worden. Zweden is op papier kwalitatief een stuk minder geworden nadat Zlatan Ibrahimovic bseloot als international te stoppen en Henrik Larsson een punt achter zijn loopbaan zette.

Het Hongarije van Erwin Koeman is als vierde land ingedeeld in deze poule. Het is een mooi weerzien van Koeman met het Nederlandse voetbal. Moldavie en San Marino zijn de overige landen in de groep. Beide landen moeten voor Oranje geen enkel probleem zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!