Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo wint met 2-0 van Vitesse


7 februari 2010 - VVV Venlo blijft het goed doen ondanks het vertrek van Keisuke Honda. Ook aan de hand van Garcia pakt VVV Venlo drie punten. Vandaag won de ploeg van Jan van Dijk thuis met 2-0 van Vitesse.

VVV Venlo verdeelde de doelpunten over beide helften. Al na acht minuten spelen kwam VVV Venlo op voorsprong door een eigen doelpunt van Civard Sprockel. De verdediger stond fors onder druk van Sandro Calabro en wist niets anders te doen dan de bal achter zijn eigen doelman te brengen.

Ook in het restant van de wedstrijd was VVV Venlo de betere ploeg. De Limburgers vergaten zeker in de periode na rust verder afstand te nemen van Vitesse. Wel moet worden gezegd dat Piet Velthuizen met een aantal puike reddingen zijn ploeg in die fase op de been hield. Patrick Paauwe maakte vlak voor tijd aan alle onzekerheid een eind door de 2-0 te maken uit een vrije trap.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!