Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Helmond Sport haakt af voor titel


7 april 2004 - Helmond Sport lijkt vanavond te zijn afgehaakt voor de titel in de Gouden Gids Divisie. Op eigen veld werd met 3-2 verloren van Go Ahead Eagles. Helmond Sport kon pas in het laatste half uur van het duel dichter in de buurt komen van de Eagles. Helmond Sport staat nu negen punten achter op koploper Excelsior, in de Gouden Gids Divisie zijn nog zes speelrondes te spelen.

Het ging Go Ahead Eagles vandaag voortreffelijk af. Jochem van de Weerdt opende na negen minuten de score. De aanvaller scoorde in de tweede helft ook de 3-0. Tussendoor scoorde Van den Herik ook nog. Na de 3-0 van de Eagles kwam Helmond Sport pas terug in het duel. Negentien minuten voor tijd scoorde Roy Hendriksen de 1-3, zeven minuten later was het Voigt die de aansluitingstreffer maakte. Daar bleef het echter bij. Helmond Sport verliest hele dure punten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!