Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II blijft hopen op vertrek Veloso


8 februari 2010 - Het is nog altijd onduidelijk of Willem II Leonardo Veloso nog deze maand kan kwijtraken aan Dinamo Boekarest. De Braziliaan is momenteel op proef bij de Roeemense topclub. Afgelopen zaterdag speelde Veloso al mee in een oefenduel van Dinamo maar die club zou volgens het Brabants Dagblad hem ook dinsdag en donderdag aan het werk willen zien.

Leonardo Veloso heeft geen toekomst meer in Willem II, de 22-jarige linkspoot komt niet voor in de plannen van Alfons Groenendijk. Daarnaast drukt zijn hoge salaris op de toch al fragiele begroting van Willem II. Voor alle partijen lijkt een transfer dan ook wenselijk. Dinamo Boekarest zou 100.000 euro voor Veloso willen betalen. In 2008 betaalde Willem II nog bijna 500.000 euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!