Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo raakt ook Auassar kwijt


11 februari 2010 - Adil Auassar vertrekt aan het einde van het seizoen bij VVV Venlo. De voormalig speler van FC Dordrecht werd het met de clubleiding van de Limburgers niet eens over een nieuwe verbintenis en heeft besloten de gesprekken stop te zetten. Volgens het Algemeen Dagblad is Auassar al op zoek naar een nieuwe club.

De 23-jarige middenvelder is uitgegroeid tot een vaste waarde in het elftal van FC Dordrecht. De linkspoot is de zoveelste speler met een aflopend contract die te kennen heeft gegeven zijn contract bij VVV Venlo niet te verlengen. Eerder maakten onder andere Sandro Calabro bekend te willen vertrekken bij VVV Venlo.

VVV Venlo-trainer Jan van Dijk: "Ik wil Auassar graag behouden, maar VVV wil geen onverantwoorde dingen doen en dat begrijp ik volledig. Ik hoop dat deze groep bij elkaar blijft, maar als er jongens vertrekken, weet ik zeker dat er alleen maar betere vervangers zullen komen. VVV is namelijk kerngezond en ik heb veel vertrouwen in de technische mensen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!