Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC pakt opnieuw drie punten


12 februari 2010 - NEC is onder Wiljan Vloet aan een opmars bezig. Vanavond won de ploeg in de eigen Goffert met 4-2 van NAC Breda. Hierdoor klimt NEC naar de elfde plaats op de ranglijst. NAC Breda bezet de zesde plaats maar kan nu mogelijk een aantal plaatsen gaan zakken.

Bij rust was er in Nijmegen al vier keer gescoord, netjes verdeeld over beide teams. Bram Nuytinck had in de eerste helft namens NEC twee keer het net gevonden, tweemaal toe uit een standaardsituatie. Tussendoor scoorde NAC tweemaal. Allereerst was daar de gelijkmaker van Ferne Snoyl uit een vrije trap, later was het Anthony Lurling die scoorde.

In de tweede helft sloeg NEC in korte tijd twee keer toe. NAC claimde tevergeefs hands bij de 3-2 van Arek Radomski. Uit televisiebeelden zou later ook blijken dat het geen hands was. Enkele minuten later viel ook de 4-2. Uit een vrije trap was het Patrick Pothuizen die raak kopte, al had hij daar wel de hulp van NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar bij nodig. Drie punten dus voor NEC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!