Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC denkt aan Van Fessem


8 april 2004 - Roda JC denkt aan Jimmy van Fessem als tweede doelman voor volgend seizoen. De afgelopen weken werd de speler nauwlettend gevolgd door de technische staf van Roda JC, waaronder coach Wiljan Vloet. Van Fessem krijgt bij Vitesse geen nieuw contract aangeboden, dat zal enkel het geval zijn wanneer de 'dure' Dragoslav Jevric kan worden verkocht.

De 28 jarige Van Fessem zou bij Roda JC de concurrentie moeten aangaan met Vladan Kujovic. De huidige tweede doelman van Vitesse, Bas Roorda, vertrekt deze zomer naar FC Groningen. De voormalig doelman van Willem II zal waarschijnlijk de rest van het seizoen genoegen moeten nemen met de rol van reservekeeper bij Vitesse. Er is binnen de spelersgroep en de technische staf niet voldoende vertrouwen in de doelman, Dragoslav Jevric is zijn logische vervanger. Afgelopen winterstop was er nog het tegenovergestelde aan de hand.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!