Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Guus Hiddink stopt als bondscoach Rusland


13 februari 2010 - Guus Hiddink stopt als bondscoach van Rusland. Onze landgenoot dient zijn contract tot 30 juni uit en zal vervolgens vertrekken. Het is op dit moment nog niet te zeggen waar de toekomst van Hiddink zal liggen.

"Na een zeer prettig gesprek met de nieuwe bondsvoorzitter is besloten dat we na het aflopen van mijn contract op 30 juni uit elkaar gaan." Hiddink was sinds 2006 actief in Rusland. Na een succesvol Europees Kampioenschap in 2008 (halve finale) kwalificeerde Hiddink zich niet voor het WK van komende zomer.

"We hebben de knoop nu al doorgehakt om de bond zo voldoende tijd te geven om een opvolger te zoeken. Daar wil ik het verder bij laten", aldus Hiddink in zijn column in De Telegraaf.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!